ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων, για καλαίσθητα αποτελέσματα!

 

Η επιχείρησή μας Art And Paint,

η οποία βρίσκεται στην Αθήνα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μεταμόρφωση του χώρου σας μέσω της υπηρεσίας ελαιοχρωματισμών, με βάση τα γούστα και την αισθητική σας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι σε θέση να σας προτείνει τα ποιοτικότερα υλικά και προϊόντα, κατάλληλα για τις ανάγκες της ανακαίνισης ή της ανανέωσης του χώρου σας. Εφαρμόζοντας μελέτη του κτιριακού σχεδίου, όταν πρόκειται για εξωτερικές επιφάνειες, ή της δόμησης των εσωτερικών σας χώρων, η ομάδα μας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των βαψιμάτων και την κατάλληλη τεχνική γνώση, θα σας παραδώσει το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, εσωτερικά και εξωτερικά, σε κατοικίες (μεμονωμένα, σε ένα δωμάτιο ή ολικό βάψιμο σπιτιού), όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, πολυτελείας οικήματα κ.λπ., αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, κ.ά.

Διαθέτουμε, επιπλέον, τεράστια γκάμα από χρώματα και χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τις πιο όμορφες και ταιριαστές επιλογές, βάσει των αναγκών τους. Χρησιμοποιούμε, τέλος, υλικά επώνυμα και οικολογικά, διαλεγμένα από τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά.


Όλα αυτά, για να πετύχουμε το επιθυμητό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, για εσάς, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ενώ είμαστε πάντοτε συνεπείς προς τους χρόνους παράδοσης! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών, που προσφέρονται από την ομάδα μας, στην Art And Paint, σε όλη την Ελλάδα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ