6936710206 Κλεισθένους 1, Αχαρνές
 

ART & PAINT
Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες & Θερμοπροσόψεις Αχαρνές Αττική

H επιχείρησή μας “Art & Paint” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 1995 με τους ελαιοχρωματισμους, τις τεχνοτροπίες και τις θερμοπροσόψεις προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού επιθυμείτε αλλά και την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του χώρου σας καθώς και την διακόσμησή του με κάποια ξεχωριστή τεχνοτροπία.
 

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθεί διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, των χρωμάτων, των τεχνοτροπιών αλλά και του σύγχρονου design προκειμένου να μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και μοναδικές προτάσεις που θα αναδείξουν την οικία, το κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 
 
Για όλους τους ελαιοχρωματισμούς και τις θερμοπροσόψεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα ποιοτικά υλικά και οι σύγχρονες τεχνικές μας συντελούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας.

Στόχος της επιχείρησης είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση
για την ανακαίνιση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε τις Αχαρνές και όλη την Αττική.