6936710206 Κλεισθένους 1, Αχαρνές
 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Art & Paint | Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες & Θερμοπροσόψεις Αχαρνές Αττική


Η μόνωση και πιο συγκεκριμένα η θερμοπρόσοψη έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερα αυτά της προστασίας της οικοδομικής κατασκευής και της βέλτιστης ενεργειακής συμπεριφοράς της. Ως συνέπεια επέρχεται η εξοικονόμηση χρημάτων, αφού οι πηγές θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο.

Η θερμοπρόσοψη είναι το σύστημα μόνωσης που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια, που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο.
 

 
Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “Art & Paint” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την θερμοπρόσοψη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση και για όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και αποτελεσματικά υλικά. Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε θερμοπρόσοψη που αναλαμβάνουμε.
 

 
 
Η θερμοπρόσοψη, αποτελεί ουσιαστικά επένδυση ζωής για τα κτίρια. Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, πρέπει να προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, που εξασφαλίζει το κτίριο για αρκετές δεκαετίες, ενώ διασφαλίζει και την αξία του.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση
για την ανακαίνιση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε τις Αχαρνές και όλη την Αττική.