6936710206 Κλεισθένους 1, Αχαρνές
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Art & Paint | Ελαιοχρωματισμοί, Τεχνοτροπίες & Θερμοπροσόψεις Αχαρνές Αττική


Οι ελαιοχρωματισμοί είναι όλες οι εργασίες και οι εφαρμογές χρώματος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κάθε κτιρίου. Οι συνδυασμοί χρωμάτων καθορίζουν την αισθητική εικόνα κάθε χώρου. Ένας όμορφα βαμμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο.

Εαν βαρεθήκατε το χρώμα του δωματίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό, η επιχείρησή μας “Art & Paint” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι σε θέση να σας προτείνει όμορφες και μοντέρνες ιδέες για το βάψιμο της οικίας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.
 

 
ΤΟ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 

συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει το βάψιμο ολόκληρου του σπιτιού σας ή και ενός δωματίου, καθώς και το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τέλειο αποτέλεσμα και είμαστε πάντα συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου. Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 

 
 
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε. Σκοπός μας είναι να έχετε ένα φρέσκοβαμμένο και μοναδικό χώρο για πολλά χρόνια.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση
για την ανακαίνιση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε τις Αχαρνές και όλη την Αττική.